Sziréna

2023.01.25. 09:08

Újabb horrorkaravánokat kapcsoltak le Nagykerekinél

A mérleg nem hazudik.

Három járművezetőt is megbírságoltak a hajdú-bihari rendőrök.

Forrás: police.hu

A nagykereki határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre január 24-én este egy román állampolgár az általa vezetett járműszerelvénnyel. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járműszerelvény súlya meghaladja a megengedett legnagyobb össztömeget – írja a police.hu.

Nem sokkal később egy szintén román állampolgárságú férfi akarta elhagyni az országot. Járművével három személygépkocsit szállított, melyek túlsúlyt eredményeztek.  

Január 25-én néhány perccel éjfél után egy román honosságú jármű vezetőjével szemben intézkedtek a rendőrök, mert a férfi az általa vezetett járműszerelvényt oly mértékben megterhelte, hogy annak össztömege meghaladta a megengedett legnagyobb össztömeget.

A rendőrök a balesetveszélyes járműszerelvények további közlekedését megakadályozták, és a járművezetővel szemben mindhárom esetben közigazgatási bírságot szabtak ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában