Sziréna

2023.01.13. 21:44

Lezárt akta: háromszor lőtt vitapartnerére a gáborjáni férfi

Beismerte tettét.

Forrás: rendőrség

2021 szilveszter éjjel bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy egy gáborjáni vendéglátóhelyen két férfi összeverekedett, és egy gáz-riasztó pisztoly is eldördült a dulakodás közben.A police.hu pénteki közlése szerint a rendőrök azonnal helyszínre mentek, meghallgatták az ott tartózkodókat, majd két helyi lakost igazoltattak.

Mint kiderült, a felek összevitatkoztak, a 66 éves férfi többször megütötte 51 éves haragosát, aki válaszul erre elővette a gáz- és riasztó pisztolyát, majd háromszor rálőtt.

Gyanúsítotti kihallgatásukon mindketten beismerő vallomást tettek. Mint később kiderült, a fiatalabb férfinak eltört az orra az ütésektől, vitapartnere nem sérült meg az incidensben.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság az 51 éves gyanúsítottal szemben fegyveresen elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást, míg társának súlyos testi sértés bűntett miatt kell felelnie.

A rendőrök a nyomozást lezárták, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában