Összefoglaló

2023.01.26. 08:11

Füst okozott riadalmat egy balmazújvárosi családi házban

Az ott élőknek ideiglenesen rokonaikhoz kellett költözniük.

Több dolguk is volt a hajdú-bihari tűzoltóknak.

Forrás: MW-archív

Mint arról beszámoltunk, árokba hajtott egy személygépkocsi szerda délután Vámospércs és Nyírmártonfalva között, a 4905-ös számú főúton. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet. A gépkocsiban négyen utaztak, az életmentők is a helyszínre értek – tudatta csütörtökön összefoglalójában a katasztrófavédelem.

Elektromos vezeték füstölt egy fával burkolt családi ház falazatában szerdán késő délután Balmazújvárosban, a Katona József utcában. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók a burkolatot lebontották, és a vezetékszakaszt átvizsgálták. Az ingatlanban élő két ember ideiglenesen rokonokhoz költözött.

Öt tettenérés

Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami súlyos sérüléssel végződött – írta a rendőrség csütörtöki közlésében.

A szolgálatot ellátó állomány nyolc személyt fogott el, közülük három embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, öt főt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök kilenc személyt állítottak elő, ebből két főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában