Összefoglaló

2022.11.21. 08:26

Felmászott valami a fára, amit a debreceni tűzoltóknak kellett lehozniuk

Két autóbalesethez is riasztották őket vasárnap.

Illusztráció

Forrás: Napló-archív

Hat méter magas fán rekedt egy macska vasárnap reggel a debreceni Cívis utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói létra segítségével lehozták a magasból az állatot.

Kigyulladt egy autó motortere vasárnap délben Berekböszörményben. A tűz átterjedt az utastérre is. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. Az eset során nem sérült meg senki.

Fának ütközött egy autó Debrecen közelében, a 4808-as úton vasárnap. A cívisvárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik elvégezték az áramtalanítást. Az autóban négyen utaztak, egy gyermeket a mentőszolgálat kórházba szállított.

Összeütközött két autó vasárnap délután Debrecenben, a Böszörményi úton. A városi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki az egyik autó vezetőjét, majd átadták őt a mentőszolgálatnak – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában