Sziréna

2022.02.16. 13:29

Több autó szélvédőjét is megrongálták a hétvégén Hajdúdorogon

A rendőrség adatokat gyűjt és tanúkat keres.

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Több személyautó szélvédőjét is betörte egy ismeretlen (vagy ismeretlenek) Hajdúdorogon az elmúlt hétvégén, minderről Horváth Zoltán számolt be Facebook-oldalán.

 

A polgármester azt írta, hétfő délelőtt személyesen egyeztetett a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság és a Hajdúdorogi Rendőrőrs vezetőségével a téma kapcsán. A rendőrség részéről az adatgyűjtés és a tanúkutatás folyamatban van, az önkormányzat pedig a mezőőrök fokozott belterületi szolgálatával és a közterületi kamerák felvételeinek rendelkezésre bocsátásával igyekszik elősegíteni a nyomozás eredményességét. Emellett polgárőrök is járják a város utcáit.

 

Horváth Zoltán hozzátette: bízik az eljárás mielőbbi, sikeres lezárásában, a tettes(ek) kézre kerítésében, a károkozás megtérítésben és az elkövető(k) felelősségre vonásában.

Hajdúdorog egy biztonságos, nyugodt város! Nem engedjük, hogy ezt bizonyos személyek közösségellenes cselekedetükkel aláássák!

– zárta sorait a település első embere.

 

A rendőrség nyomoz

 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a Napló megkeresésére közölte: a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb tájékoztatást jelenleg nem adnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában