Összefoglaló

2022.02.18. 08:04

Balesetek miatt szóltak a szirénák csütörtökön Hajdú-Biharban

Berettyóújfaluba és Debrecen környékére is riasztották a tűzoltókat. Ügyeleti hírek.

Újra kerekein a 33-as főúton felborult autó | Forrás: Tóth Imre

Fatuskókat szállító teherautó borult fel tegnap délelőtt Hosszúpályi és Debrecen között, a jármű félpályás útzárat képezett. Az esethez a létavértesi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták a járművet, és elvégezték az áramtalanítást. Az autó vezetője nem sérült meg. 
 

Berettyóújfaluban egy autó és egy kamion ütközött össze, ezért vonultak a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók. Az egység átvizsgálta a járműveket, és eltakarította az úton lévő törmeléket. 

 

Oldalára borult egy autó Debrecen közelében, a 33-as főúton csütörtök délután. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, és áramtalanították azt.

 

Hajdúhadházon, a Nap utcában deszka- illetve rönkfaanyagok égtek a vasút mellett. Ide a debreceni és  a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

 

Rendőrség: öt elfogás, három tettenérés

 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami súlyos sérüléssel végződött, áll a police.hu-n.

 

A szolgálatot ellátó állomány öt személyt fogott el, ebből három főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy embert a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, egy külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

 

A rendőrök 11 személyt állítottak elő, ebből hét főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában