Ki látott már ilyet?

2021.11.01. 11:47

Szívmelengető pillanatokat okozott egy sofőr Debrecenben – videó

Az autós olyat tett a piros lámpánál, amelyet nagyon ritkán látni Magyarországon.

Fotó: YouTube / Bp-i Autósok Közössége

Nemes gesztusról tett tanúbizonyságot egy sofőr múlt csütörtökön Debrecenben, amely sajnos egyre ritkább hazánkban. Az autós észrevette a zebrán áthaladó, mozgásában korlátozott személyt, majd kiszállt az autójából, és segített neki időben átérni a gyalogátkelőhelyen. A fedélzeti kamerás felvételen látottak szívderítő pillanatokat okoztak a többi sofőrnek, akik meg is köszönték a férfi nemes cselekedetét – adta hírül a Tények.

A Bp-i Autósok Közösségének fenti videójában azonban szerepel egy ellenpélda is, ugyanis a második felvétel egy mentő szemszögéből mutatja be a fővárosi forgalom okozta nehézségeket, amelynek főszereplője egy robogós.

„Pár nappal ezelőtt beteg kórházba szállítása közben próbáltunk a délutáni csúcsforgalomban előre jutni a Könyvesen. A sűrű forgalom miatt ez elég nehéz, mint látható. Éppen kicsit balra húztam volna az autót, mikor nagy sebességgel pár centire az autótól elsuhant egy robogós, és ezzel a tempóval húzott is előre kerülgetve az autókat. Nem sokon múlt, hogy ne akadjon belénk. Abból meg aztán lett volna baj mindenkinek” – írta a felvétel készítője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában