Hírösszefoglaló

2021.09.17. 08:46

Vonatbaleset után bálatűzhöz vonultak a debreceni tűzoltók

Mindeközben a rendőröknek is volt mit tenni, egy napon belül összesen tizenegy személyt állítottak elő.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Vonat sodort el egy embert csütörtök reggel Debrecenben, a Vértesi úti vasúti átjárónál. A helyszínre a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit is riasztották, akik több mint kétszáz utasnak segítettek leszállni a járműről, majd átszállni egy másik vonatra. A mentőszolgálat a sérültet kórházba szállította.

Veszélyeztette a közúti forgalmat egy nagy méretű fűzfa tegnap délután Hajdúnánáson, a Magyar utcában. A fát motoros láncfűrésszel kivágták a város hivatásos tűzoltói.

Lángra kapott két szalmabála tegnap kora este Hajdúsámsonban, a Diósvári dülőben. Az esethez riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat. Az egység kéziszerszámokkal és egy vízsugárral megfékezte a tüzet – adta hírül portálunknak a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek könnyű sérüléssel végződtek.

A szolgálatot ellátó állomány 6 személyt fogott el, ebből 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 személyt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, míg 1 külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 11 személyt állítottak elő, ebből 7 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 6 esetben történt – összegezte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában