Sziréna

2021.07.13. 10:06

Besurranó tolvaj lopta meg az alvó vendéget Mikepércsen

A berettyóújfalui rendőrök három napon belül elfogták az 53 éves férfit.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Lopás történt egy mikepércsi szálláshelyen – érkezett a bejelentés a rendőrségre július 8-án délelőtt. Az egyenruhások a helyszínre mentek, meghallgatták a sértettet, valamint az alkalmazottakat is, majd helyszíni szemlét tartottak. Mint kiderült, az elkövető besurrant az épületbe, bement az első ajtón, amit nyitva talált. Az ismeretlent az sem zavarta, hogy a sértett a szobában aludt, magához vette mobiltelefonját, valamint a pénztárcáját és sietve távozott – írja a police.hu.

A nyomozók az adatgyűjtésüknek köszönhetően hamar beazonosítottak egy pocsaji lakost, akit a gyanú szerint kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével. Az 53 éves férfit július 12-én fogták el, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A gyanúsított kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában