ügyészségen az akta

2021.02.03. 09:41

A kivégzett szalagkorlát esete: nem csoda, hogy jelzett a szonda

A 30 éves férfi ivott mielőtt volánhoz ült – írja a police.hu. A hajdúszoboszlói rendőrök befejezték a baleset körülményeinek vizsgálatát.

Fotó: police.hu

A rendőrségre 2020. december 28-án 13 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Hajdúszoboszlón, a Nádudvari úton szalagkorlátnak csapódott egy személyautó. Az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek és a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A 30 éves helyi lakos nem szenvedett sérüléseket, ezért a járőrök előállították a rendőrkapitányságra.

Gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a felelősségét a baleset okozásáért. Vele szemben a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást. A hatóság az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában