Ügyeleti hírek

2020.11.08. 09:54

Egymást érték a balesetek szombaton

Berekböszörménynél és Hajdúszovátnál is lesodródott az útról egy-egy autó, Debrecenben pedig motoros szenvedett balesetet.

Fotó: Matey István

Lesodródott az útról, majd a tetejére borulva állt meg egy személygépkocsi tegnap délelőtt Berekböszörmény közelében, a 4215-ös számú főúton. A helyszínre a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították, majd visszaállították a kerekeire a járművet. Az autóban egy ember utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Személygépkocsi és motorkerékpár ütközött össze tegnap délután Debrecenben, a Veres Péter utcában. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a sérült járműveket. A motorost a mentőszolgálat kórházba szállította. Az autóban ülő négy ember nem sérült meg.

Berendezési tárgyak kaptak lángra négy négyzetméteren tegnap este egy családi ház pincéjében, a debreceni Császár Péter utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el a tüzet. Az eset során személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

A Hajdú Online információi szerint baleset történt szombaton késő este Hajdúszovát és Földes között. A helyszínen egy személygépjármű – eddig tisztázatlan körülmények között – lesodródott az útról, majd árokba csapódott. Az autóban ketten utaztak, a sofőrt és utasát értesüléseink szerint súlyos fejsérülésekkel szállították kórházba.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a rendőrök az elmúlt 24 órában 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek.

A szolgálatot ellátó állomány 9 személyt fogott el, akik közül 8 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 személyt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 10 személyt állítottak elő, közülük 5 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 9 esetben történt.

Borítókép: Árokba csapódott egy autó Hajdúszovát és Földes között

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában