Ügyeleti hírek

2020.08.24. 09:56

Halálos hármas karambolhoz és vihartépte fákhoz riasztottak vasárnap

Fotó: Matey István

Kidőlt két fa Hajdúnánás és Görbeháza között, ahol vasárnap délután a hajdúnánási hivatásos tűzoltók avatkoztak be motoros láncfűrésszel segítségével.

A megyeszékhely tűzoltói kézi erővel távolították el azt a faágat, amely Debrecenben, a Hatvan utcában szakadt le vasárnap délután.

Három autó ütközött össze vasárnap este Hajdúnánás és Hajdúdorog között. A sérültek a roncsba szorultak, őket a hajdúböszörményi és hajdúnánási hivatásos tűzoltók feszítővágó berendezéssel szabadították ki. A műszaki mentést a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A mentőszolgálat hat embert szállított kórházba, hárman pedig a helyszínen életüket vesztették.

Hajdúböszörményben is előkerült a motoros láncfűrész, mivel az úttestre dőlt két fa, amelyeket a debreceni hivatásos tűzoltók távolítottak el – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában