vizsgálják az ügyet

2020.06.16. 14:37

Kizuhant egy fiatal férfi a harmadik emeletről Debrecenben

A Napló értesülései szerint június 15-re virradó éjszaka kizuhant egy fiatal férfi egy harmadik emeleti épület ablakából a Hal közben.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Értesüléseink szerint június 15-re virradó éjszaka kizuhant egy fiatal férfi egy harmadik emeleti épület ablakából Debrecenben, a Hal közben. A Cívishír információja szerint egy húszas éveiben járó külföldi állampolgárról van szó, aki egy üvegtáblát is beszakított az esés során. A témával felkerestük a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságot, aki megkeresésünkre az alábbiakról adott tájékoztatást:

„A Debreceni Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretein belül vizsgálja az eset körülményeit. További információt nem adunk az üggyel kapcsolatban.”

– ismertették.

Arról nem kaptunk semmiféle információt, hogy a férfi hány pontosan hány éves volt, miért történhetett a „baleset”, illetve mit lehet tudni a jelenlegi állapotáról.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában