Ügyeleti hírek

2020.05.31. 11:40

Lángba borult egy busz Debrecenben

Az utasok még időben le tudtak szállni a járműről.

Teljes terjedelmében lángolt egy busz szombat hajnalban, a debreceni Szabó Kálmán utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói három vízsugárral határolták körbe a lángokat. A buszon utazók nem sérültek meg, időben el tudták hagyni a kigyulladt járművet – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Ömlött a gáz egy vezetékből szombat délelőtt Hajdúböszörményben, az Újvárosi utcában. A helyszínre a helyi hivatásos tűzoltók vonultak, de riasztották a gázszolgáltató és az áramszolgáltató munkatársait, valamint a rendőrséget is. A javítási munkálatok alatt a tűzoltók egy vízsugárral biztosították a területet, valamint az utcában érintett házak lakóit megkérték, hogy ne hagyják el otthonaikat.

Égett a nádas szombat este Hajdúszovát külterületén, az árokparton. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a tüzet – tette hozzá Papp-Kunkli Nóra tűzoltó hadnagy.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos és 1 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány 13 személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 13 személyt állítottak elő, közülük 1 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 11 esetben történt – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában