Időjárás

2024.05.24. 07:38

Nem tágít az eső, pénteken is leszakadhat az ég Hajdú-Biharban

Haon.hu

Estétől megint többfelé lehet eső

Forrás: Napló-archív

Változóan felhős, napos idővel kezdődött a pénteki nap Debrecenben és Hajdú-Biharban egyaránt. A Köpönyeg előrejelzése szerint estig nyugodt, kora nyári időre van kilátás, az esti órákban azonban ismét eső kell számítani. A hőmérséklet 13 és 26 fok között alakul, a szél olykor megélénkülhet.

Az országos előrejelzés szerint gomolyfelhők zavarják a napsütést és többfelé várható zápor, zivatar (reggel főleg a középső tájakon, napközben inkább északon és keleten). A hőmérséklet csúcsértéke 20 és 26 fok között alakul. A délkeleti szél zivatarok környezetében viharossá fokozódik.

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Az erőteljes nappali felmelegedés az arra érzékenyeket megviselheti, náluk fejfájás, szédülékenység jelentkezhet. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában