Időjárás

2023.10.13. 07:32

Felhős, ám kellemesen meleg idő várható pénteken Debrecenben

Haon.hu

Forrás: Illusztráció / MW-archív

Változóan felhős időnk lesz reggelig több felhővel, utána fátyolfelhők szűrte napsütéssel. Északkeleten a hajnali, reggeli órákban szórványosan lehet eső, zápor. A déli szél megélénkülhet. 24-25 fok körül alakul a hőmérséklet – olvasható a köpönyeg.hu előrejelzésében.

A kora reggeli enyhe idő után délutánra ismét kellemes, nyárias meleg várható Debrecenben és környékén. Többnyire felhős lesz az ég, de a Napot ez sem akadályozza. A legmagasabb hőmérséklet 24-25 fok lesz.

Fronthatás nem terheli szervezetünket. A délutáni nappali felmelegedés kissé megviselheti az arra érzékenyeket. Náluk gyenge melegfrontra jellemző tünetek jelentkezhetnek úgy, mint fejfájás, fáradékonyság, álmosságérzet, továbbá a fizikai és szellemi teljesítő képességük is romolhat. A szív-és érrendszeri betegségben szenvedőknél, az arra érzékenyek vérnyomás-ingadozást tapasztalhatnak. A reggeli órákban érezhető hideg miatt az arra érzékenyeknél ízületi fájdalmak alakulhatnak ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!