Időjárás

2023.08.17. 07:15

Folytatódik a meleg Hajdú-Biharban: felhős nyári idő várható csütörtökön

Haon.hu

Forrás:  MW-archív

Napos, gomolyfelhős időre számíthatunk. Főleg a reggeli és az esti órákban fordulhat elő elszórtan zápor, zivatar. Az északkeleti szél néha megélénkül. 30-31 fok körül alakul a hőmérséklet – olvasható a köpönyeg.hu előrejelzésében.

Felhősen indul a reggel Debrecenben és környékén csütörtökön. A korai 20 fokról napközben 29-31 Celsius-fokra melegszik majd az idő, napsütéses idő várható. A szél néha melélénülhet, csapadék is előfordulhat elszórtan.

Fronthatás nem terheli szervezetünket. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani. A szórványosan előforduló záporok, zivatarok környezetében fülledtté válhat a levegő, mely leginkább a légzőszervi és szív-érrendszeri betegségben szenvedőket viselheti meg. Erős lesz az UV-sugárzás, ezért gondoskodjon a bőr és szem védelméről. A meleg idő miatt a szervezet folyadékigénye is megnő, ezért a nap folyamán ennek pótlására is érdemes odafigyelni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában