Időjárás

2023.05.04. 07:49

Aggodalomra semmi ok, nem tágít a tavaszi idő

Kellemes időre van kilátás csütörtökön is.

Forrás: Napló-archív

Napos, kissé szeles a reggel Debrecenben és Hajdú-Biharban, ám nem érdemes panaszkodni, folytatódik a tavaszi idő: sok napsütésre, valamint 6 és 18 fok közötti hőmérsékletre van kilátás. Csapadékra nem kell számítani, a szél mérsékelt lesz.

Az országos előrejelzés szerint gomolyfelhős, napos időre számíthatunk. Csak néhol fordulhat elő zápor. Az északi szél mérsékelt marad. 17 és 22 fok között alakul a hőmérséklet - derül ki a Köpönyeg adataiból. 

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. Az erősödő nappali felmelegedés és a sok napsütés pozitívan befolyásolja hangulatunkat, ezért ajánlott kihasználni a kellemes időjárást és minél több időt a szabadban tölteni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!