Időjárás

2022.11.22. 06:56

Ködös reggelre ébredt a megye, de még előbújhat a nap

Az M35-ösről 100 méter alatti látótávolságot jelentett az Útinform.

Forrás: Napló-archív

A ködös reggelt követően déltől délnyugat felől egyre többfelé várható eső. A nap első felében északkeleten is előfordulhat szitálás, a hegyekben havas eső. +7 fok körül alakul a hőmérséklet. A keleti, majd az északkeleti szél megerősödik – olvasható a Köpönyeg.hu országos előrejelzésében.

Debrecenben és környékén akár 8 fok is lehet ma, a délutáni órákig napsütésre is van esély.

Ködre figyelmeztet az Útinform is

Ködfoltokra lehet számítani Veszprém, Fejér, Pest és Tolna megye nagy részén, a Mecsekben,   az északkeleti országrészben az Alföldön és a Tiszántúlon – közölte az Útinform a kora reggeli órákban. A látótávolság 100 és 300 m között változik. A gyorsforgalmi utak közül szintén közepesek a látási viszonyok az M1-es bicskei szakaszán, az M3-ason Gödöllő térségében, illetve a hajdúnánási és ófehértói szakaszon, az M7-esen Fonyód térségében, az M43-as autópályán Makó közelében. Sűrű ködfoltok alakutak ki az M3-as autópályán Encs térségében, illetve az M35-ös autópálya hajdúböszörményi szakaszán, a belátható útszakasz 100 m alá csökkent.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!