Helyi gazdaság

2023.09.12. 19:26

Autóipari konferenciát tartanak a lipcsei Porsche Élményközpontban, Papp László és Barcsa Lajos is ott lesz

Debrecen polgármestere és alpolgármestere kedden utazott el Németországba.

Haon.hu

Barcsa Lajos és Papp László

Forrás: Facebook / Papp László

A lipcsei Porsche Élményközpontba utazott kedden Papp László és Barcsa Lajos, derül ki a debreceni polgármester Facebook-posztjából. Hozzátette, szerdán az alpolgármesterrel együtt a helyszínen egy autóipari konferencia vendégei lesznek.

Az ACOD (Kelet-Németországi Autóipari Klaszter) szerdai konferenciáját Kihívások kezelése: Új partnerek – Új lehetőségek – Hozzáadott érték létrehozása címmel rendezik meg, és a hivatalos leírás szerint a rendezvényen közvetlen és személyes eszmecserét tesznek lehetővé többek között a beszállítók és kutatók döntéshozóival konkrét működési tapasztalatok alapján.

A lipcsei Porsche-gyár élményközpontjának fogadóépületét egyébként egyedi formája miatt Gyémántnak is nevezik, és évente 40 ezer vendéget fogad szerte a világból. A központ többféle programlehetőségnek is helyt ad, például gyártúrának, de különösen népszerű az élményvezetés is, amelyet egy FIA-tanúsítvánnyal rendelkező különleges versenypályán abszolválhatnak az érdeklődők.

A lipcsei Porsche Élményközpont
A lipcsei Porsche Élményközpont
Forrás: Porsche

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában