Közbeszerzés

2023.08.22. 14:25

Videó is készül a hortobágyi turisztikai attrakciókról

A fejlesztések kommunikációjára keresnek vállalkozót.

Haon.hu

Sokan látják majd a kisfilmet a népszerű platformokon

Forrás: Fotó: Napló-Archív

A hortobágyi fejlesztések komplex kommunikációjára keres vállalkozót a Nemzeti Kommunikációs Hivatal. A Közbeszerzési Értesítőben augusztus 17-én megjelentek szerint a Visit Hungary Nemzeti Turisztikai Szervezet Nonprofit Zrt. részére kell majd elvégezni a munkát, mely számos elemet tartalmaz.

Így a kreatívügynökségi feladatok során a nyertes a Hortobágy és térsége fejlesztésének megvalósításával kapcsolatos leporelló és Facebook-posztok kreatív koncepcióját, grafikai tervét, illetve szövegjavaslatát készíti el, ennek során kiemelt figyelmet fordít a terület történelmi, kulturális és egyéb, a beazonosítást, kötődést támogató motívumaira. 

A leporellót hat nyelvre (angol, német, lengyel, orosz, román, francia ) is le kell fordítania, a Facebook posztok száma pedig 12 lesz, darabonként 700-900 karakterrel. El kell végeznie 3 ezer magyar, valamint 1-1 ezer angol és német nyelvű leporelló kinyomtatását is.

Az online ügynökségi feladatok megvalósítása során a fenti Facebook posztokat kezeli a nyertes. 

Továbbá egy 30 másodperces, digitális és közösségi média felületekre optimalizált, invitatív elemeket tartalmazó, riport jellegű videó teljes körű tervezési, előkészítési és gyártási feladatait is elvégzi

 (forgatókönyv elkészítése, videó grafikai elemeinek tervezése, szövegezése, forgatási helyszín biztosítása, rendezés, gyártásvezetés, technikai személyzet és technikai eszközpark biztosítása, hangutómunka, videós utómunka stb.) Két forgatási nap lesz.

A leporellóhoz és médiamegjelenésekhez szükséges képanyagok elkészítése is szükséges. A fotózás az érintett fejlesztési helyszíneken történik, kiemelten a fejlesztett attrakciók figyelembevételével. Mintegy 250 darab képet kér a megrendelő.

Teljes körű kampány

Fentieken túl a nyertes látja el a projekthez kapcsolódó belföldi médiakampányok teljes körű médiaügynökségi feladatait, beleértve a tervezést és az utómérést is. 

Kikötik: a médiakampányok esetében kulcsfontosságú szempont a költséghatékonyság. Fontos a helyi lefedettség, magas elérés, gyors ismertség-építés, mérhetőség.

 Elvárt a 600 ezres megtekintés minden egyes felületen (YouTube, Facebook stb,). A médiaügynökségi feladatok tekintetében a nettó keretösszeg 18 millió 680 ezer forint, melynek 70 százalékára vállal lehívási kötelezettséget a megrendelő.

Az ajánlatokat szeptember 11-ig várják.

Mint arról már többször írtunk, komplex turisztikai fejlesztés van folyamatban a Hortobágyon; többek közt megújul a Pásztormúzeum, a Körszín és maga a rendezvénytér környezete. Számos új élményelemmel gazdagodnak az attrakciók, digitális megoldásokkal egészülnek ki; modernebb, a 21. század turisztikai igényeinek megfelelő kialakítást kapnak a látványosságok, miközben megtartják autentikus vonzerejüket is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában