Sikeres pályázatok

2022.09.22. 12:42

Temérdek vissza nem térítendő támogatást kapott három hajdú-bihari település

A jó hírt Tiba István országgyűlési képviselő osztotta meg a közösségi oldalán.

Hajdúdorog 404 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott

Forrás: MW-archív

Tiba István országgyűlési képviselő külön-külön bejegyzésben gratulált a balmazújvárosiaknak, a görbeháziaknak és a hajdúdorogiaknak, miután mindhárom település sikeresen pályázott a TOP Plusz progamban. 

Mint kiderült, Balmazújváros önkormányzata 350 millió forinttal lett gazdagabb, amelyből kerékpárút-fejlesztés, játszótér és parkolóhelyek kialakítása valósulhat meg. 

Görbeháza község önkormányzata 100 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott, amelyből energetikai fejlesztéseket fognak finanszírozni négy különböző, teljes mértékben önkormányzati tulajdonú épületben. A pályázat keretében fejleszteni fogják az általános iskola és a napközi épületét, egy szociális épületet, valamint a helyi művelődési házat. 

Hajdúdorog önkormányzata a TOP Plusz pályázat keretében elnyert 404 millió forintból a városközpont modernizációját tervezi megvalósítani – számolt be Tiba István.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában