Válságkezelés

2020.04.03. 08:52

Kérdőíves felmérést indított a kereskedelmi és iparkamara

Folyamatosan tartják a kapcsolatot a vállalkozókkal.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

A koronavírus gazdaságra gyakorolt hatásainak felmérése érdekében tagjai körében kérdőíves felmérést indított a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A telefonos megkérdezés kitér a válsághelyzet során felmerülő ágazatspecifikus problémákra is, és beazonosítja azokat a területeket, amelyekben a vállalkozók központi szerepvállalást várnak. A gazdasági szereplők válságkezelési javaslatait is összegző felmérés hozzájárul ahhoz, hogy a kormányzati döntéshozók teljesebb képet kapjanak a gazdaság helyzetéről a lehetséges kárenyhítési, megoldási stratégiák kialakítása és továbbfejlesztése érdekében – írja közleményében a kamara.

A kamarai tagok körében végzett felmérése kiegészíti a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarának a megyei kereskedelmi és iparkamarákkal közösen kialakított két kríziscsomagját, amelyek átfogó, a munkahelyek megvédésére és a hazai vállalkozásokat előnyben részesítő válságkezelésre tett részletes javaslatokat tartalmaznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában