Tánc

2023.12.17. 12:01

Az év utolsó versenyén is széfet robbantott a debreceni Feeling csapata – fotókkal, videóval

A nagy múltú Revolution Nemzetközi Minősítő Táncverseny derecskei megmérettetéséről talicskázták haza az érmeket a táncosok.

Szakál Adrienn

A Feeling táncosai a derecskei kupán

Forrás: Czinege Melinda

A Feeling Táncegyesület 160 versenyzője a nemrég megrendezett ünnepi gálája után újra hatalmas lendületet vett december 15-én, szombaton a Derecskén megrendezett Revolution Karácsonyi Kupán. A nemzetközi versenyre 64 koreográfiával nevezett a nagy múltú debreceni egyesület, mely ezúttal a legeredményesebb tánciskola címért járó kupát is megkapta, és különdíjjal ismerte el a zsűri a tánciskola edzőit.

A lányok a kétnapos verseny szombati fordulóját 55 aranyéremmel, nyolc ezüsttel és rengeteg különdíjjal zárták. Takács-Pántya Barbara művészeti vezető portálunk megkeresésére úgy összegzett: az egész év kemény munkáját és kitartását tükrözik a Revolution Kupa eredményei. Kiemelte azt is, hogy a Feeling Táncegyesület versenyzői ezúttal is sok nívós produkciót és tehetséges versenyzőt láttak a parkettre lépő versenytársak között, és ahogy mindig, Derecskén is az egymás iránti szakmai tisztelet és elismerés jellemezte a debreceni csapatot. Kitért arra is, hogy az óév utolsó éremesője nem jöhetett volna létre a gyerekek kitartása, a szülők fáradhatatlan háttérmunkája és a koreográfusok magas szakmai tudása nélkül. 

Bár a próbatermekben az év utolsó heteiben is kemény munka zajlik, a Feeling csapata már a jövő évi versenyszezonra készül, 2024 városi rendezvényein pedig remélhetően nemcsak az egyesület már jól ismert táncosaival találkozhat újra, hanem a legfiatalabb új táncosokat is megismerheti a közönség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában