Miért?

2023.10.15. 12:14

„Önnek egy új üzenete van!” Kreatív módon üzentek egy autósnak egy debreceni parkolóban - fotókkal

Haon.hu

Érdekes fotókat töltöttek fel vasárnap délelőtt a Debrecenben Hallottam Facebook-csoportba. A képek jól láthatóan egy debreceni bevásárlóközpont parkolójában készültek. Egy parkoló autóra különböző zöldségeket és gyümölcsöket pakoltak, még a visszapillantóról is egy répa lógott.

Jó kérdés, hogy itt mégis mi történik, nem tudni, mi lehetett a kép előzménye. Kilógott az autó hátulja az útra? Rányitotta az ajtót a mellette lévő kocsira? Talán szemtelenül elvette valaki elől a helyet? Vagy ez egy új művészeti irányzat?

Természetesen a kommentelők azonnal akcióba lendültek, nem kellett sokat várni az első szellemes hozzászólásra. Volt, aki megjegyezte, nem tudja, mi történt, de egy húsleveshez vagy gyümölcsleveshez pont elég lehet ez a néhány termék. Egy másik kommentelő szerint ez egy zöldséges „szerelmi” vallomása, de szóba került az is, talán egy feleség így üzent a férjének, hogy meg kellene főzni az ebédet. Többen pedig csak megköszönték a vidám perceket. 

Valószínűleg soha nem derül ki, mi volt az alkotás oka, de tény, az üzenet nem csak a címzetthez ért el.

Itt mégis mi történik?
Forrás: Debrecenben Hallottam / Facebook
Forrás: Debrecenben Hallottam / Facebook

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában