Brr

2023.10.17. 10:46

Új szintre emelik a horrort ezek a debreceni gyerekek

Te mit tennél, ha beléjük botlanál egy sötét kis sikátorban?

Haon.hu

Erika és Marci félelmetes jelmezeit és sminkjét édesanyjuk készíti

Forrás: Ripost / Bodovics-Papp Renáta

Minden halloweenkor extrán látványos, és persze legalább annyira vérfagyasztó jelmezbe bújik egy debreceni testvérpár, Erika és Marci, a gyerekek öltözékét és sminkjét pedig édesanyjuk készíti el. A család beöltözési szokásairól a Riposton jelent meg cikk kedden.

A mi családunkban nagy hagyománya van a beöltözésnek, hiszen bevállalós család vagyunk

– kezdte a lapnak Bodovics-Papp Renáta, aki jobbnál jobb ötleteket ábrázol gyermekei arcán, maga varrja a ruháikat, valamint a végeredményről készített művészi fotókat is ő készíti.

Az édesanya elmondása szerint Erika és Marci már október eleje óta rágják a fülét a jelmezek miatt, azt pedig, hogy egy adott évben milyen karaktereket formálnak meg, mindig együtt, közösen döntik el. A gyerekek egyébként nem néznek horrorfilmeket, csak képekről ismerik a szereplőket, amiknek beöltöznek, és tisztában vannak vele, hogy azok a képzelet szüleményei.

Az nálunk szabály, hogy sosem ijesztgetünk. A játék a cél és nem mások megrémítése

– mondta az anya.

Marci idén a Fűrész-filmek egyik karakterét választotta, hiszen így nem kellett lemondani a bicikliről a fotózás kedvéért. Erika egy képzeletbeli karaktert választott magának, amit édesanyjával együtt tervezett meg. A sminkek elkészítése két órába telt, osztotta meg Bodovics-Papp Renáta, aki a férjével együtt szintén jelmezbe bújik majd október végén.

A gyerekekről készített többi fotót a Ripostnál nézhetik meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában