Szín5ös

2023.08.03. 08:00

Még lehet csatlakozni a Színötösök csapatához!

Haon.hu

Forrás: illusztráció / Shutterstock

A Hajdú-bihari Napló és a Haon.hu idén is meghirdette a népszerű Szín5ös kampányt. Jelentkezni még nem késő, augusztus 6-ig lehet csatlakozni a példás közösséghez!

Van olyan, akinek könnyebb csupa ötös érdemjegyet szerezni az iskolában és van olyan, akinek jeles bizonyítványa mögött több fáradságos munka, idő és energia áll. Akár így, akár úgy, de abban egyetérthetünk, hogy egy gyermeknek kitűnő bizonyítványt szerezni és minden tantárgyból jeleskedni mindenképpen elismerésre méltó. Színötös kampányunkban idén is azokat az általános iskolás tanulókat mutatjuk be, akiknek sikerült az idei, 2022/23-as tanévet kitűnő bizonyítvánnyal zárni. Biztatjuk a szülőket, hogy támogassák őket eredményeik vállalásában!

Ezt megtenni 2023. augusztus 6-án 14 óráig a https://www.haon.hu/szinotos oldalon lehet, az ott található űrlap kitöltésével és a kért dokumentumok – jó minőségű portrékép az általános iskolás Színötös diákról, szülői hozzájáruló nyilatkozat, a bizonyítvány másolata – feltöltésével.

Valamennyi Színötös tanuló portréját 2023. augusztus 7-től a Haon.hu-n, valamint a Hajdú-bihari Naplóban tekinthetik majd meg!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában