Verseny

2023.03.20. 13:37

Megvannak a „Megyénk kincsei” vetélkedő döntősei

Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata kihirdette a „Megyénk kincsei” vetélkedő döntőseinek névsorát: igen szoros és izgalmas versengést követően állt össze a csapatok listája; megvan, hogy kik kutathatnak tovább a megyei kincsek és értékek után.

Az általános iskolai korcsoportban a középdöntőbe jutott 28 csapat és a középiskolai korosztályban középdöntős 17 csapat közül 10-10 négyfős formáció jutott tovább a verseny döntőjébe, ahol korosztályonként már személyes részvétellel folytatódik majd a küzdelem az egynapos buszos vármegyei élménytúráért.

A középiskolások döntő megmérettetése április 20-án, míg a kisebbeké április 21-én személyes részvétellel zajlik majd a Vármegyeháza Árpád termében.

A döntőbe jutott csapatok listája itt tekinthető meg.

A vetélkedő középdöntő-feladatsorának megoldókulcsa elérhető Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzatának honlapján.

Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata az Agrárminisztérium által támogatott pályázat keretein belül valósítja meg a versenyt, melyre a vármegyében működő általános iskolák 6-8. osztályos diákjai, valamint a középiskolák 9-12. évfolyamos tanulói jelentkezhettek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában