haon.hu PODCAST

2022.11.02. 14:47

Haon Nők világa-podcast, 5. rész: Sári Enikő Petrát beszéljük ki

A Hajdú-Bihar megyei hírportál Nők világa című rovatához kapcsolódóan hetente más-más témában beszélget Szakál Adrienn és Megyesi-Horváth Borbála újságíró.

Forrás: Napló-archív

A rovat legújabb cikke Sári Enikő Petrát mutatja be, akit a Debreceni Tankerületi Központból, a Debreceni Mentőszolgálat révén és a keleti harcművészetek hazai világából is ismerhetnek a hallgatók.

Enikő egészen kicsi korában találkozott először a judóval, aztán két hajtűkanyarral először a Medgyessy Ferenc Gimnázium rajztagozatán, majd a Rendőrtiszti Főiskolán folytatta. Míg a képzőművészet Enikő életében az el- és befelé fordulásé, a fontos döntések előtti elcsöndesedés színtere, az uniformisban testet öltő hierarchikus rend a mindennapjaié. Legutolsó munkakörében kiképző volt, végül századosként szerelt le 2019-ben. Úgy hozta az élet, hogy még abban az évben a Debreceni Tankerületi Központ kormánytisztviselője lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában