Pályázat

2022.05.17. 12:55

Négy településünk szállt versenybe a színesebb falfelületekért

Forrás: Let’s Colour Egyesület

Elindult a szavazás a Let’s Colour Településszépítő Egyesület 2022-es pályázatára. Idén két kategóriában összesen negyvennyolc közösség indul a szürke falfelületek megújításáért. A pályázaton a korábbi évekhez hasonlóan összesen 800 négyzetméter beltéri vagy kültéri falfelület kifestésére elegendő festéket lehet nyerni – adták hírül a szervezők.

A Let’s Colour Egyesület projektjében bármely hazai közösség vagy társadalmi csoportosulás elindulhatott, akik szeretnének tevékenyen részt vállalni környezetük megszépítésében. A jelentkezéseket két kategóriában várták a szervezők. A tízezer fő alatti, illetve a tízezres lélekszámot meghaladó települések idén is külön versengenek. A pályázat nyerteseinek a Let’s Colour a festéshez szükséges mennyiségű festék mellett a grafikai tervek elkészítését, a munka szakmai koordinálását, valamint a szakértői támogatást is biztosítja, az akciót pedig a közösségek önkénteseivel együtt valósítják meg.

Hajdú-Bihar megyéből Hajdúdorog, Biharkeresztes, Hajdúsámson és Hajdúböszörmény pályázott.

Szavazni május 27-ig lehet az egyesület honlapján, az eredményhirdetésre pedig május 30-án kerül sor. Az online szavazás eredményeként a kategóriák 3-3 legtöbb szavazatot kapott pályázata jut be a döntőbe. A döntős pályázatokat a korábban megszerzett szavazatok számától függetlenül értékeli a szakmai zsűri, amely ezután kihirdeti a kategóriánkénti győzteseket. Azoknak a döntősöknek sem kell csüggedniük, akik nem nyerik meg a pályázatot, ők értékes vigaszdíjként 50-50 liter színes, Dulux falfestéket kapnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában