Hajnalig rophatják a táncot

2022.05.09. 14:02

Feledhetetlen bulival indul ismét útra a böszörményi bulikamion

Május 14-én nemcsak a kamionok motorjai, hanem az emberek is felpöröghetnek.

Forrás: Gergely Imre-archív

Óriási bulival készül Gergely Imre, a hajdúböszörményi lemezlovas, akinek a nevét nemcsak Böszörményben, hanem már a megyében is ismerik. Néhány évvel ezelőtt útjára indította bulikamionját, ami azóta többször, szám szerint háromszor járta már körbe a települést. 

A mindig mosolygós, energikus férfi a 2020-as évben, a koronavírus-járvány kellős közepén is úgy gondolta, mosolyt csal az emberek arcára. Hangfalakkal, lézerrel és füstgéppel öltöztette fel a kamiont, ami a lezárások – a szórakozóhelyek, éttermek megadott időintervallumban voltak látogathatóak – alatt ablakhoz csalogatta a szórakozni vágyókat. Gergely Imrének megannyi szép emléke kötődik a megmozduláshoz, ami idővel jótékonysági kezdeményezéssé nőtte ki magát. Most ismét megajándékozza a helyieket, negyedjére vonul fel kamionjával, és idén nem egy, hanem két jármű motorja fog felpörögni. 

Forrás: Gergely Imre-archív

– Az elmúlt időszakban úton-útfélen megállítottak, és nekem szegezték a kérdést: mikor lesz újra bulikamionos felvonulás? Nos, úgy döntöttem, nem várok tovább. Egy olyan találkozót, délutánt akarok adni az embereknek, amire örökké emlékezni fognak. Éppen ezért két kamionnal fogjuk szombaton bejárni a települést, a helyiek már most nagyon izgatottak, sokan erre a napra készülnek – fogalmazott lapunknak Gergely Imre, aki elmondta: szombaton 17 órakor csendül fel az első zene a kamionon, és egészen hajnali 1 óráig meg sem állnak. Mint megtudtuk, a retró parti mellett táncverseny, bemutatók és egyéb meglepetések várják az érdeklődőket. Ahogyan az elmúlt években is, a végállomás a város főterén lesz, megáll a két kamion, s a kedvenc magyar és külföldi slágerekre rophatják a bulizni vágyók. 

– Nincs annál jobb érzés, mint látni az emberek arcán az elégedettséget és boldogságot. Tényleg csak ezért csináljuk. Többen összefogtunk, vannak közöttünk önkéntesek, vállalkozók, akik egyet akarnak: adni a böszörményieknek! – mondta a helyi bulikirály. Hozzátette, a Naplónak egyedül elárulja, pénteken 17 órától a városban Darth Vaderrel találkozhatnak a járókelők, aki szórólapokat fog osztogatni kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 

NE 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában