Videóval

2021.11.08. 13:57

Váratlan tűzoltó lánykérés a debreceni lakótelepen

Pillanatok alatt a legemlékezetesebb nap lett a fiatalok életében az esős délután.

Forrás: Debrecen HTP

Letört faághoz riasztották a tűzoltókat csütörtök késő délután egy debreceni lakótelepre. Puskás Anita legalábbis ezt gondolta, amikor meglátta szobájában a gépjárműfecskendő kék-piros fényeit. Rögtön szerelmére gondolt, hiszen párja, Gulyás Csaba tűzoltó őrmester is szolgálatban volt aznap – írja az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közösségi oldala.

Sietve kabátot vett, és szaladt, hogy meglepetésszerű köszöntésben részesítse Csabát, akivel már három éve szeretik egymást. Az őrmestert azonban nem lephette meg, ugyanis hetek óta ezt a napot várta. Úgy érezte, szerelmük évfordulója lesz a legjobb alkalom arra, hogy feltegye Anitának a nagy kérdést.

Társai ebben egy megszervezett műszaki mentéssel, valamint a nagy esemény megörökítésével segítették. A felvételt az egyik tűzoltó sisakkamerája rögzítette. Mire a lány leért, Csaba már egy csokor vörös rózsával a kezében várt rá, és ahogy megfordulva meglátta, arcán hamar örömkönnyek jelentek meg, hiszen tudatosult benne Csaba szándéka. A fiú letérdelt, és feltette a nagy kérdést. Anita csók kíséretében mondott igent.

Az esős őszi délután néhány másodperc alatt az egyik legszebb nap lett a fiatalok életében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában