lézer és füst

2020.05.12. 15:17

Bulikamion dübörgött végig Hajdúböszörmény utcáin – videóval

Gergely Imre hang­falakkal, lézerrel, füstgéppel felszerelt kamionnal indult útnak.

Fotó: Gergely Imre-archív

Az elmúlt hetekben Gergely Imre (­MrGeryman RetroDJ) kétszer is átszelte zenélő „kamionjával” a hajdúböszörményi utcákat, hogy köszönetét és tiszteletét fejezze ki azoknak, akik a jelenlegi helyzetben értünk dolgoznak.

A zenéléssel foglalkozó helyi lakos számtalan rendezvényt tart a városban, és szinte „kötelességének” érezte, hogy ő is viszonozza azoknak a kedvességét, akik visszajáró vendégei rendezvényeinek. Az elmúlt hétvégén, illetve április végén elindult kamionjával, hogy néhány boldog percet szerezzen a lakosoknak. Mindkét alkalommal több helyszínt érintett, hogy minél nagyobb tömeget tudjon jókedvre deríteni.

Mosolygó arcok

Fotó: Gergely Imre-archív

A szervezés nem volt egyszerű, viszont nagyon hamar jótékonysági kezdeményezéssé nőtte ki magát. Helyi vállalkozások segítettek: kamiont, hidegtálakat, maszkokat, pizzákat ajánlottak fel. Az első megmozdulás olyan sikeres volt, hogy nem volt kérdés: meg kell ismételni a zenés felvonulást! – A hétvégén még az időjárás is nekünk kedvezett, este 19 óra 55 perckor indultunk el, majd 22 órakor be is fejeztük a mulatságot, viszont a rövid idő alatt is nagyon sok helyre el tudtunk jutni, számos városrészen jártunk, ahol mosolygó, táncoló emberek várták a zenélő kamiont. Mindenféle zenét játszottunk, de leginkább hazai és külföldi retró slágereket, miközben villogtak a lézerfények, a füst pedig csak „hab volt a tortán”. Örülünk, hogy ilyen sok a pozitív visszajelzés, hiszen pontosan ez volt a cél, hogy a mostani állapotban mosolyt tudjunk csalni az emberek arcára – mondta.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában