kevesebb vendége van

2020.04.23. 19:06

Maszkban, kesztyűben dolgozik a fiatal manikűrös

A járvány idején sem zárt be az újirázi Jakab Brigitta pedikűrös-manikűrös szalonja Csökmőn.

Fotó: B. Kiss Andrea

A fiatal lány négy éve vállalkozó, így ez az egyetlen bevételi forrása. Pedig azt mondja, nagyon megijedt a koronavírus-veszélyről szóló hír hallatán. Féltette saját magát is a betegségtől, illetve attól is tartott, hogy hordozóként megfertőzheti a vendégeit vagy a családtagjait. Épp ezért fokozottan fertőtlenít mindenki után, valamint a közösségi oldalán arra kérte vendégeit, hogy ha bármi betegséget észlelnek magukon, akkor szóljanak, hogy együtt kereshessenek egy későbbi időpontot.

Fotó: B. Kiss Andrea

Úgy érzi, együttműködőek vele az emberek. Valamivel kevesebb vendége van, amióta a korlátozást bevezették, hiszen ő is csak délután három óráig dolgozik, és vannak, akik munkájuk, vagy az otthon lévő gyerekek miatt nem tudnak addig eljutni hozzá. A saját egészsége érdekében maszkban, kesztyűben dolgozik, a szokásosnál is jobban fertőtlenít. Immunrendszere védelmében vitamint szed, és sokat sétál a szabadban.

B. Kiss Andrea

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában