Programajánló

2024.05.22. 15:27

Folytatódik a Fények éjszakája – Szekeres Adrien-koncert is lesz a következő állomásán

A szemük előtt, pompás lézershow keretében elevenedik meg közös történelmünk. A Fények éjszakája Hajdúnánásra látogat május 25-én szombaton.

Haon.hu

Hatalmas figyelem kísérte valamennyi állomásán tavaly a Hajdú-Bihar Vármegyei Önkormányzat Fények éjszakája névre keresztelt kezdeményezését. Az eseményekről mi is rendre beszámoltunk, szebbnél szebb történetek elevenedtek meg ikonikus épületeink falain. A kezdeményezést tovább folytatódik, május 25-én Hajdúnánásra látogat a lézershow – számolt be róla honlapján a Hajdú-Bihar Vármegyei Önkormányzat.

fények éjszakája szekeres adrien koncert hajdúnánás fényshow lézershow
Szekeres Adrien koncertje is színesíti a Fények éjszakája hajdúnánási programját
Forrás:  Illusztráció / MW-archív

Szekeres Adrien koncertjével indul a Fények éjszakája

A szervezők koncertekkel is igyekeznek színesíteni a programot, Hajdúnánáson például Szekeres Adrien ad majd koncertet 19 órától a Köztársaság téren. A valódi Fények éjszakája valamivel sötétedés után, 21 órától veszi majd kezdetét, újra egy különleges audió-vizuális élményben lehet részük mindazoknak, akik kilátogatnak az eseményre. A szemünk előtt megelevenedő közös történelmünk darabjait a református templom falán láthatják az majd érdeklődők.

A vármegye valamennyi településén csodájára jártak már a nem csak a helybéliek, de a programot szerencsésen elcsípő turisták is, legutóbb éppen a debreceni Nagytemplom úszott fénypompában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában