gratulálunk!

2020.01.30. 14:28

Íme a nyereményjáték nyerteseinek névsora

Rekordot döntött a Mediaworks Mozaik­kereső játéka.

Eljött a nagy nap, megtörtént a 2019-es mozaikkereső játék megyei napilaponkénti sorsolása a Mediaworks veszprémi telephelyén.

Hiánytalanul felragasztották

A 35 millió forint összdíjazású nyereményjátékban a következő napilapok előfizetői vehettek részt: Napló, Fejér Megyei Hírlap, Vas Népe, Zalai Hírlap, Dunaújvárosi Hírlap, Új Dunántúli Napló, Tolnai Népújság, Somogyi Hírlap, Nógrád Megyei Hírlap, Petőfi Népe, Új Néplap, Békés Megyei Hírlap, Heves Megyei Hírlap, 24 óra, Hajdú-Bihari Napló, Kelet-Magyarország, Észak-Magyarország, Délmagyarország, Kisalföld.

A játékban csak azok a játékosok nyerhettek, akiknek érvényes előfizetésük volt, valamint a decemberben megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul felragasztották a játékszelvényre, és kitöltve azt beküldték a megyei napilap szerkesztőségi címére.

A Mozaikkereső játék annyira népszerű volt, hogy rekordmennyiségű levél érkezett, összesen 103 725 darab, ebből a Naplóhoz 4968 darab.

Szerdán megyei napilaponként kisorsoltuk a nyerteseket, a Napló nyerteseinek ezúttal is gratulálunk!

Személyes átvétel

A szerencséseket telefonon értesítjük, és a nyereményeket személyesen tudják majd átvenni a szerkesztőségekben. Gratulálunk a nyerteseknek, azonban akiknek most nem volt szerencséjük, még ne csüggedjenek, hiszen a csütörtöki sorsoláson még gazdára vár a 3 db Toyota Yaris személygépkocsi. Sok szerencsét kívánunk!

A sorsolás közjegyző és a Szerencsejáték Felügyelet kollégái ellenőrzése mellett zajlott. Köszönjük hűséges előfizetőinknek, hogy velünk játszottak!

MW

A nyertesek névsora

Az 1.000.000 Ft értékű Edenred kártyát nyerte:

Magyar József, Debrecen

A laptopot nyerte:

Soltész István, Debrecen

A robotporszívót nyerte:

Kovács László, Debrecen

A wellnesspihenést nyerte:

Pópity Zoltán, Debrecen

A robotgépet nyerte:

Szabó Lajos, Sárrétudvari

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában