Helyi bulvár, celeb

2024.06.17. 13:47

Házasság első látásra: jön a baba Andriséknál?

Rátalált a szerelem Andrisra is. A Házasság első látásra macsója egy edzőteremben nézte ki magának Rékát, akivel rövid időn belül egy hullámhosszon voltak.

Nagy Emese

A Házasság első látásra Andrisa és párja, Réka már hónapok óta együtt élnek

Forrás: Kabai András-archív

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a TV2-n hatalmas sikerrel futó párkapcsolati reality a közelmúltban kiváló nézettséget produkált, rengeteg néző szívét is elnyerve. A kísérletbe 6 nő és 6 férfi vágott bele, akiknek legnagyobb vágyuk az volt, hogy társra találjanak. A Házasság első látásra hat héten át borzolta a kedélyeket országszerte, és a házaspárok utóélete még mindig izgalomban tartja a rajongókat. A közelmúltban megírtuk, Andris és Petra nemcsak kibékültek, de közös projektbe is szeretnének belevágni, sőt, nem is olyan régen a Szerencsekerékben próbáltak szerencsét, ott nem győzedelmeskedtek, viszont néhány napja kiderült, Andris párkapcsolati téren az élen jár. Nagyon úgy néz ki, hogy megtalálta élete szerelmét, Rékát, akivel első találkozásuk után 6 héttel össze is költözött.

A Házasság első látásra macsója, Andris is megtalálta a másik felét, Rékát
Haon Debrecen párkapcsolat
A Házasság első látásra macsója, Andris is megtalálta a másik felét, Rékát
Forrás: Kabai András-archív

Házasság első látásra – rátalált a szerelem Andrisra

Kabai András telefonon értük utol, aki a Haon érdeklődésére elmondta, a műsor leforgása után találkozott Rékával egy edzőteremben. Már akkor is nézegették egymást, de egyikőjük sem tett lépéseket a másik felé. Majd néhány hónapra rá a sors úgy hozta, hogy ismételten összefutottak, és Andris emlékezett a lányra, tudta, valahonnan ismerős neki, majd az Instagramon észrevette, ismerőse Réka, így nem volt más hátra, mint ráírni a szőke szépségre. 

– Emlékszem, egy szombati nap volt, éppen egy buliban zenéltem, amikor ráírtam Rékára. Egész éjszaka beszélgettünk, nagyon egy hullámhosszon voltunk. Majd felvetettem neki, találkozhatnánk, ő igent mondott, utána pedig rohamléptekben fejlődött a kapcsolatunk. A megismerkedésünk elejétől kezdve nagyon sokat nevetünk, mindkettőnk számára fontos a humor, aminek én kifejezetten örülök. Tavaly ősz óta vagyunk együtt, körülbelül 8 hónapja, és minden percét élvezem – fogalmazott a debreceni kötődésű Andris, majd rátért arra, a Házasság első látásra adásait Rékával együtt nézték a tévéképernyőn.

Eleinte csak a négy fal között találkozott Rékával

Amíg a műsor tartott, addig nyilvánvalóan nem mutatkoztunk együtt, ami nem volt a legkönnyebb időszak a kapcsolatunkban, mert tényleg csak a négy fal között találkoztunk, de ezt a próbát is kiálltuk. A párom közvetlen környezete a műsor alatt többször megkérdezte Rékát, olyan vagyok-e a való életben vele, mint Petrával, de ő felvilágosította őket, hogy teljesen máshogyan viszonyulok hozzá

 – mutatott rá Andris. Kifejtette, minden azon múlik, egy-egy ember mit vált ki belőle, Petrával azóta többször átbeszélték a történteket, és a lány már nem haragszik rá. Továbbá a debreceni kötődésű lemezlovas elmondta, Rékában minden megvan, amire neki szüksége van.

Andris március végén azt nyilatkozta a Haonnak, a lágyabb karakterű, babaarcú, szelídebb külsejű lányok a gyengéi, most rákérdeztünk, korábban Rékát írta-e le nekünk, és azt válaszolta: Igen! 

Persze, a szerelmemre gondoltam, amikor arra voltatok kíváncsiak, milyen lányok az eseteim, ugyanis számomra ő a legtökéletesebb. Alig telt el néhány hét, és már össze is költöztünk

 – jegyezte meg, majd viccesen megjegyezte, Rékának nincs háziállata, aminek nagyon örül.

A Házasság első látásra szereplője, Andris és kedvese, Réka nagyon sokat viccelődnek együtt
Haon Debrecen párkapcsolat
A Házasság első látásra szereplője, Andris és kedvese, Réka nagyon sokat viccelődnek együtt
Forrás: Kabai András-archív

Andris kimondta: Szerelmes Rékába!

– Már a kísérlet elején mondtam, számomra nem fontos, hogy szavakba öntsem az érzéseim, korábban mindig tettekben mutattam ki, mit érzek a másik iránt, de ez Rékánál megváltozott. Ki is mutatom, hogy mit érzek iránta, de emellett szavakba is megfogalmazom, nem furcsa a szemébe néznem és megosztani vele: Szerelmes vagyok beléd! – mondta.

Andris és Réka a ma már felvállalják nagy nyilvánosság előtt a kapcsolatukat, a férfi találkozott Réka édesanyjával is, akivel jó kapcsolatot ápol. Mindemellett azt is kiderítettük, Andris Petrát bemutatta Rékának, és bár nem lettek legjobb barátnők, igazán jól kijönnek egymással. – Rékának úgy mutattam Petrát, mint az exfeleségemet, Petrának pedig a párom úgy, hogy íme a leendőbelim – kacagott fel Andris. Majd arról faggattuk, el tudja-e képzelni, hogy újranősül, valamint mit gondol a gyerektémáról. 

 Nem áll tőlem messze a házasság téma, egy lánynak sem kértem még meg a kezét, de azt el tudnám képzelni – ha a jelenből indulok ki –, hogy Rékával papíron is összekötöm az életemet, mert tényleg minden megvan benne, ami nekem fontos

 – fűzte hozzá. Leszögezte, most még biztosan nem szeretne gyereket, rengeteg élményt szeretne gyűjteni szerelmével, Rékával közösen, és nem kívánnak csak azért belevágni a babaprojektbe, mert a társadalom ezt várná el. 

Nem jön a baba, és egy jó darabig biztosan nem is fog, friss még ehhez a kapcsolatunk, és nem is akarnánk elhamarkodottan dönteni. Mi még biztosan várunk ezzel, egymásra fogunk fókuszálni, és arra, a jövőben is olyan harmonikus legyen a kapcsolatunk, mint most

 – emelte ki. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában