Helyi bulvár, celeb

2024.05.20. 14:36

Fejes Tamás elárulta, mi a motorozás legnagyobb veszélye

Óriási motorostalálkozót tartanak júniusban Budapesten. Az egyik fellépő a Tankcsapda lesz, melynek két tagja, Fejes és Sidi ugyancsak nagy motorosok. Szenvedélyükről nemrég a Hammerworldnek beszéltek.

Haon.hu

A kaliforniai Ugly Kid Joe, az AK26 és Tátrai Tibusz szupergrupja, a godfater mellett a debreceni Tankcsapda is fellép Közép-Európa legnagyobb motoros túrája magyar eseményén, a Budapest Open Road Days-en, emlékeztet a Kultúra.hu. Mint megírtuk, a június 29-i koncertet a Műegyetem rakparton tartják, és az benne a pláne, hogy a szervezők külön pályázaton kerestek előzenekart a Tankoknak. A felhívásra április 7-ig lehetett jelentkezni, azt pedig, hogy ki zenélhet a motorostalálkozón Lukácsék előtt, május 23-án árulják majd el.

Fejes Tamás Tankcsapda motor
Fejes Tamás, a Tankcsapda dobosa is mesélt a motorokkal való kapcsolatáról
Forrás: Facebook / Fejes Tamás

Tankcsapda-tagok a motorozásról: a világ legnagyobb élvezete, ha megtanulod

A rockzene és a motorok kéz a kézben járnak, és hát közismert, hogy Fejes Tamás és Sidlovics Gábor is nagy motorosok, a júniusi koncert kapcsán pedig most közös szenvedélyükről kérdezte őket a Hammerworld. A beszélgetésből csak egy rövid részlet jelent meg a lap online kiadásában, amelyben Fejes és Sidi arra válaszolnak, hogy nem veszélyesek-e azok a motorostúrák, amelyekre ők ketten időről időre vállalkoznak.

De. Igazán azonban az veszélyes, ha nem tanulsz meg rendesen motorozni. Amúgy én sem tanultam meg idejekorán. Amikor felnőtt fejjel elmentem az első oktatásra és láttam, hogy bóják között kell szlalomozni, mondtam, én már megyek is haza, nekem itt ne okoskodjon senki. De aztán egy pillanat alatt letörték a szarvaimat. Rájöttem, baromira nem tudtam addig semmit a témáról

– mondta a zenekar dobosa. Sidi ehhez hozzátette, hogy évente sok százan halnak meg azért, mert nem tanulták meg rendesen kezelni ezeket a vasakat. – Olyan erős, gyors, mindeközben nehéz gépekről beszélünk, amivel elég egy rossz mozdulat és örökre tönkrevághatja az egészséged. Míg, ha megtanulod kezelni, akkor a világ legnagyobb élvezete lesz motorra ülni! – osztotta meg a gitáros.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában