Kincsvadászok

2024.02.03. 13:33

Több mint százéves óra büszke tulajdonosa lett Fejes Tamás

Az apáca zsebóra aranyból készült és tartalmazott egy kicsi gyémántot is.

Haon.hu

Fejes Tamás egy ritkaságra csapott le

Forrás: TV2

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Kincsvadászok címmel startolt el néhány napja a TV2 legújabb, műtárgyakkal kereskedő műsora, amelyben a Tankcsapda dobosa, Fejes Tamás is állandó szereplő lett. Arról is írtunk, hogy Fejes Tamás a legelső adásban vallomást is tett: gyerekkorában rettegett a falikárpittól.

Most azonban sikeres vásárlásáról számolt be a Tények. Mint írták, a Kincsvadászok csütörtök esti adásában a műtárgykereskedőknek egy különös ékszert akartak eladni. Az egyik eladó egy 1800-as évek végéből származó apáca zsebórát vitt magával, amely aranyból készült és tartalmazott egy kicsi gyémántot is. Az órát egy kendővel takarták le és úgy vitték a kereskedők elé, akik először találgattak, mi lehet alatta.

Amikor a tárgyról lerántották a leplet, Megyesi Balázs közelebbről is megvizsgálta az ékszert, miközben Fejes Tamás meglepő kijelentést tett.

Olyan vagyok, mint egy elsőáldozó lány

– jegyezte meg nagy izgalmában a zenész.

Zsuzsanna óráját végül 175 ezer forintér megvette Tamás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában