Bulvár

2024.01.24. 08:38

Különös tárgytól rettegett gyerekkorában a Tankcsapda dobosa

Haon.hu

Fejes Tamás, a Tankcsapda dobosa

Forrás: TV2

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Kincsvadászok címmel startolt el hétfőn a TV2 legújabb, műtárgyakkal kereskedő műsora, amelyben a Tankcsapda dobosa, Fejes Tamás is állandó szereplő lett. 

– A műtárgykereskedő show-ban műtárgyakkal, régiségekkel, olykor igen különös antikvitásokkal érkeznek a műsor szereplői Tillához és a Kincsvadászok két szakértőjéhez. Egy rövid elemzés után kiderül, mennyit is ér az eddig féltve őrzött családi ereklye, majd a felbecsülés után kerül a műsor öt kereskedője elé. Ha az adott tárgy elnyeri a gyűjtők tetszését, akkor elindul a licitálás, a legmagasabb ajánlat után pedig az eladó eldöntheti, megválik-e a tárgytól, vagy inkább annak tudatában, hogy mennyit is ér, hazaviszi – ismertette a műsor indulása előtt a Haon megkeresésére a TV2 sajtóosztálya.

Még aludni sem tudott tőle

A műtárgyak mellett azonban a Kincsvadászokról is derülhetnek ki érdekességek, így történt ez már az első adásban is, amelyben kiderült, mitől rettegett gyerekkorában Fejes Tamás - számolt be róla a Tények

A vallomás akkor érkezett, mikor Éva, a ékszertervező és designer egy közel 100 éves faliszőttesen akart túladni, aki a darabról keveset tudott, ezért nagyon várta, hogy megismerje a franciaországi kastélyból származó kincs történetét. A zenész ekkor mondta azt, hogy ő biztosan lemond róla, mivel kellemetlen emlékeket ébreszt benne, ugyanis:

A falikárpitról nagyon rossz élményeim vannak, mivel gyerekkoromban a nagymamám nyári konyhájában volt, és féltem tőle, nem tudtam aludni tőle, csak akkor, ha elfordultam

– jegyezte meg a zenész. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában