haon.hu PODCAST

2023.11.23. 19:13

Egy idegen férfi elküldte a címét, és azt írta: „Gyere át …” – osztotta meg a debreceni ex-OnlyFans-es

Varga Piros a Haon podcaststúdiójában járt és minden kérdésre habozás nélkül válaszolt.

Nagy Emese

Örömmel számolt be arról, nagyon jól érzi most magát a bőrében

Forrás: Varga Piros-archív

A Haon podcast adásában egy igazán megosztó, mégis felkapott vendéggel, a debreceni ex-OnlyFans-es Varga Pirossal volt lehetőségünk beszélgetni, akinek ténykedéseiről többször hírt adtunk már portálunkon.

Örömmel számolt be arról, nagyon jól érzi most magát a bőrében. A családtagjai, barátai is megjegyezték a napokban, hogy látszik rajta, szinte kicsattan a boldogságtól. – Nem túlzás, ha azt mondom, soha életemben nem voltam olyan boldog és kiegyensúlyozott, mint most. Volt sok olyan időszakom, amikor nem tudtam magam hova tenni a világban, elveszve éreztem magam – ezek megedzettek és megtaláltam a lelki békémet. A követőim észrevehették, hogy az elmúlt időszakban kicsit eltűntem, a közösségi média oldalaimon sem vagyok olyan, aktív, mint korábban, ami tudatos. 

Szeretném most kicsit úgy élni az életem, hogy ne lássanak bele, hiányzott már, hogy meglegyen a privát szférám 

– hangsúlyozta. Majd megjegyezte, minden egyes lépése tudatos, ugyanúgy a valóságshow-ban szereplés, valamint az is, hogy regisztrált az OnlyFansre.

Forrás: Varga Piros-archív

Álma, hogy divattervező legyen

Megosztotta a Haonnal, elkezdte a női szabó szakmát Budapesten, ugyanis már gyermekkorában is az volt az álma, hogy divattervező legyen. Hamarosan harmincéves lesz, és úgy gondolta, itt az ideje, hogy tegyen az álmaiért. A későbbiekben szeretne egy saját márkát is, éppen ezért most csak magára és a céljaira fókuszál. 

Kiemelte, a tetkókkal nem tud leállni, most is lett neki egy új, és talán eljön majd az az időszak, amikor ő készít tetoválásokat mások testére. – Nem véletlen voltam fent az OnlyFans-en, az ott keresett összegből a szabó képzéshez gépeket vásároltam, illetve a tetováláshoz is vettem néhány dolgot – osztotta meg.

Kap hideget-meleget

Piros kap hideget-meleget, az Instagram-oldalon is folyamatosan olvashatunk olyan hozzászólásokat a képei alatt, amit kevesen tűrnének el, azonban a debreceni nő ma már úgy van vele: nem veszi a szívére, ha szidják, ugyanis a negatív reklám a legjobb. – Mindenki megosztó személyiség a világban, aki felmeri vállalni önmagát. Mindannyiunknak vannak jó és rossz tulajdonságaink, minél jobban ismernek valakit, annál jobban kedvelik, vagy utálják. Nyilvánvalóan rólam sem peregtek le mindig a bántó szavak, korábban, a valóságshow-szereplésem előtt a közösségi platformokon szerettek a követőim, nem volt utálkozás. 

Miután elhagytam a villát, szó szerint hozzá kellett ahhoz szoknom, hogy a szavaikkal a föld alá tipornak az emberek, szinte csak negatívat kaptam. 

Úgy éreztem, az egész világ ellenem van, de már nem érdekelnek a mocskolódó kommentek. Végre eljutottam odáig, hogy sajnálom azokat, akiknek az a szórakozása, arra van igényük, hogy másokat bántsanak. Boldog ember nem bánt másokat, a saját életével foglalkozik – nyomatékosított. Ezt követően megosztott egy esetet, ami nem éppen volt vicces, sokkal inkább rémisztő.

Felháborító üzeneteket kap

Beszámolt arról, bepróbálkozott nála egy férfi, ismeretlenül rá írt az Instagramon, elküldte neki a címét, és azt írta: „Gyere át …” – Hihetetlen, hogy ilyen hímnemű egyedek léteznek, mert az ilyet férfinek nem mondanám: hogy lehet ilyen kérdést feltenni egy nőnek? – háborodott fel Piros. 

Leszögezte, inkább legyenek olyanok, akik beszólogatnak neki, a nemtetszésüket mutatják felé, de olyan rajongója soha ne legyen, aki a házáig követi.

– Ha egyszer valamit a fejembe veszek, akkor az úgy is lesz. Nem szeretem a mű dolgokat, műszempillám sincs, az arcomon sem csináltatnék meg semmit. Van néhány tetoválásom és festem a hajam, de semmi több, a természetesség híve vagyok – tette hozzá. Kifejtette, nagyon szereti Debrecent, ő nem az a fajta, aki valaha elfelejtené, honnan származik. Az utóbbi időben több időt tölt az édesanyjával, imád vele lenne. Továbbá elárulta, akad még egy személy az életében, aki nap mint nap mosolyt csal az arcára. – Van most egy férfi, aki mellett nagyon jól érzem magam. Próbálunk minél több időt együtt tölteni, szóval még bármi komoly is kisülhet – mondta. Hozzátette, várja az ünnepeket, náluk mindig van egy nagy családi összejövetel, ahol rengeteg finomság van az asztalon, és persze a kisebb viták sem maradhatnak el. – Talán 7-8 éve nem töltöttem itthon a karácsonyt, ám úgy néz ki, idén összejön és Debrecenben maradok – fogalmazott.

Forrás: Varga Piros-archív

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában