Helyi bulvár

2023.11.29. 11:38

A Nagy Ő: Jákob Zoltán szakított Bettivel – hogyan vélekedik a debreceni Enikő?

Jákob Zoltán videóüzenetben vallott arról, miért ért véget a kapcsolata Bettivel, ebben Kádár Enikőt is megemlítette.

Nagy Emese

Jákob Zoltán és Betti Fotó: Jákob Zoltán-archív

Ahogyan arról korábban már többször beszámoltunk, október 9-én a TV2-n elstartolt a Nagy Ő harmadik évadja, amely heteken át izgalomban tartotta az országot: a műsor hétköznap esténként került képernyőre a csatornán, méghozzá kiemelkedő nézettséggel. A produkcióban Jákob Zoltán kereste a szerelmet, aki hosszú hetek küzdelmei után úgy tűnt, révbe ért.

Tizenkilenc gyönyörű nő küzdött a kegyeiért, végül hosszas vívódás után meghozta döntését: Bettit választotta a milliárdos. A műsor után beindultak a találgatások, vajon együtt maradtak-e, jó döntést hozott-e Jákob Zoltán, azonban a Nagy Ő rajongóinak nem kellett sokat várniuk, hogy a kérdéseikre választ kapjanak.

Meghozta a döntést Jákob Zoltán

Hétfő este videóban üzent követőinek a milliárdos a Facebook-oldalán, aki éppen Mauritiuson nyaral. „A döntésem követően találkozgattunk Bettivel, elmentem a szüleihez, akik ugyanolyan kedvesen fogadtak, mint a műsorban. A választottam vadast főzött nekem, ami a kedvenc ételem, tehát nyugodt szívvel kijelenthetem: ő is mindent megtett azért, hogy egy igazi párkapcsolat lehessen közöttünk. Sokat beszéltünk arról, kinek mi az elvárása, hogyan működnénk a hétköznapokban, egy kapcsolat” – fogalmazott a videóban. Hozzátette, a találkozások követően szüksége volt néhány napra, hogy átgondolja, jól teszik-e, ha együtt tovább folytatják.

"Amikor Dubaiból visszatértem, akkor hoztunk egy döntést Bettivel, és arra jutottunk, hogy külön folytatjuk. Ebbe nincs szomorúság, csalódottság, ez az egész inkább két ember útkereséséről szól, és most amellett tettük le a voksunkat, hogy nem egy az utunk: egymás nélkül éljük az életünket” – hangsúlyozta. Kiemelte, nagyon megszerette Bettit, jó embernek tartja, aki tud nagyon kedves is lenni. A Nagy Ő kitért a debreceni Kádár Enikőre is, aki a távozásakor azt mondta neki, biztos Zoltánra is vár valahol egy nő, egy igazi szerelem. „Bízom benne, Enikőnek igaza van, és megtalálom a társam, hiszen most nincs más dolgom, minthogy keresek tovább” – tette hozzá.

Jákob Zoltán, Jákob Zoli, bachelor, nagy ő, Betti, szakítás, Kádár Enikő
Jákob Zoli őszintén vallott a szakításról, a videóbak a debreceni Kádár Enikőt is megemlítette
Fotó: TV2

Kádár Enikő így vélekedik a Nagy Ő-ről

A Haon kérésére Kádár Enikő meghallgatta Jákob Zoltán videóüzenetét, és úgy fogalmazott,  nehéz lehet olyan körülmények között valakivel együtt lenni, ha a média folyamatosan jelen van a kapcsolatukban. – Zoltán nagyon kedvesen búcsúzott Bettitől, szép gondolatokat fogalmazott meg vele kapcsolatban. Kedves gesztusnak tartom, hogy megemlített az üzenetben engem is, az jutott eszembe, hogy tudtam értéket közvetíteni felé – mondta. A debreceni versenyző arra a kérdésünkre, vajon a milliárdos megbánta-e, hogy nem őt választotta, így fogalmazott: Zoltán biztosan jól választott, megfontoltan hozta meg a döntését, ennek így kellett lennie.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában