Így kommentált Enikő

2023.11.05. 20:30

Jákob Zoltán választott. Ő nyerte el a Nagy Ő szívét – hogyan vélekedik a debreceni versenyző?

„A szívemet neked adom” – fogalmazott Jákob Zoltán A Nagy Ő című reality győztesének vasárnap este.

Nagy Emese

Október 9-én a TV2-n elstartolt a Nagy Ő harmadik évadja, amely heteken át izgalomban tartotta az országot: a műsor hétköznap esténként került képernyőre a csatornán, méghozzá kiemelkedő nézettséggel. A produkcióban Jákob Zoltán kereste a szerelmet, ebben műsorvezetőként Lékai-Kiss Ramóna segítette. Hosszú hetek küzdelmei után úgy tűnik, révbe ért a szerencsés férfi.

Tizenkilenc gyönyörű nő küzdött a kegyeiért, ám a döntőbe csak két lány juthatott be, Betti és Nati. Végül hosszas vívódás után meghozta döntését: Bettit választotta a milliárdos.

„A szívemet neked adom” – mondta a kiválasztott nőnek.

Jákob Zoli és választottja, Betti
A Nagy Ő és választottja, Betti
Forrás: Facebook / Jákob Zoltán

Egy sármos úriember

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a debreceni Kádár Enikő is mindent megtett azért, hogy elrabolja a férfi szívét. Egyike volt annak a négy lánynak, akik a legközelebb álltak a Nagy Ő szívéhez, de a döntő előtt neki is, ahogyan Emőkének, el kellett hagynia a villát és egyben a játékot.

A műsor kezdetekor Kádár Enikő megosztotta a Haonnal, a személyes találkozást követően ugyanúgy látja Zoltánt, ahogyan az elején, egy sármos úriember, aki a puszta fellépésével, jelenlétével elvarázsolja a nőket. Nem tudott róla rosszat mondani, nagyon intelligens férfinak tartja.

Kádár Enikő
Kádár Enikő
Forrás: TV2

Kiesése után megkerestük telefonon a debreceni versenyzőt, aki portálunknak úgy fogalmazott, meglepte Jákob Zoltán döntése, nem számított arra, hogy a Nagy Ő hazaküldi őt a finálé előtt, de elfogadta, hogy így történt.

Biztosan jól átgondolta, melyik két lány áll a legközelebb a szívéhez, minden bizonnyal megalapozott döntést hozott

– hangsúlyozta. Hozzátette, tekintettel volt a társaira, próbálta betartani a „szabályokat”, önmaga tudott maradni végig.

Mit gondol Enikő a Nagy Ő választottjáról?

Kíváncsiak voltunk, mit gondol Enikő a Nagy Ő döntéséről, szerinte mi alapján választotta Bettit, mivel nyerhette el a győztes nő a milliárdos szívét.

Zoli a szívére hallgatott, úgy gondolom, hogy a legjobb döntést hozta. Megfontolt volt, ahogyan az tőle elvárható. Úgy vélem, Betti a család melegségét adta meg a Nagy Ő-nek, a győztes Betti is nagyon családcentrikus – ez pedig maximálisan szimpatikus volt Zolinak

– fogalmazott a Haonnak vasárnap este Kádár Enikő, aki portálunkon keresztül üzent a párnak. „Szívből kívánom nekik, találják meg egymásban, amit kerestek. Legyen övék az a szerelem, amire mindig is vágytak” – húzta alá.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában