Lélegzetelállító!

2023.07.28. 08:31

Pikáns fotóval nosztalgiázott a debreceni kötődésű Bódi Sylvi

Haon.hu

Sylvi soha nem volt szégyenlős típus, mindig is előszeretettel osztott meg erotikus tartalmakat szemrevaló alakjáról

Forrás: TV2 Tények

A debreceni kötődésű modell, Bódi Sylvi köztudottan szeret utazni, amikor csak teheti, víz közelében van. Az egykori szépségkirálynő rengeteg extrém sportot kedvel, imád minden olyan tevékenységet, ami kicsit felpezsdíti a vérét és közelebb érzi magát a természethez. Így tavasszal 3 hónapot töltött Indonéziában, ahol a hagyományok, a gasztronómia és az élővilág felfedezése mellett szenvedélyének, a szörfölésnek hódolt – számol be a TV2 Tények közlésében.

A modell most egy pikáns fotóval nosztalgiázott a Balin töltött időszakról, melyet csütörtökön osztott meg Instagram-oldalán.

– Lélekben sokszor itt vagyok… – írta bejegyzésében a bombázó.

Sylvi soha nem volt szégyenlős típus, mindig is előszeretettel osztott meg erotikus tartalmakat szemrevaló alakjáról. A 42 éves biokertész kirobbanó formában van, így feszes idomait büszkén hangsúlyozza. Míg máskor kerekded melleit mutogatja, addig most izmos popsiját villantotta meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában