Celeb

2023.06.28. 09:59

VV Pirosra rátalált a szerelem?

Az OnlyFans debreceni szépsége árulkodó képeket osztott meg Instagram-oldalán.

VV Piros rendszeresen posztolja képeit

Forrás: VV Piros-Archív

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, májusban, születésnapján luxusvillát bérelt Varga Piros; az OnlyFans debreceni szépsége a fővárosban ünnepelte huszonnyolcadik születésnapját. 

Sok barátját, ismerősét meghívta a bulira, és már ott feltűnt VV Piros oldalán az egykori valóságshow-szereplő, Czirok László, vagyis VV Laci, aki a valóságshow-sorozat 7. szériájában szerepelt.

Korábban több hírportálon olvasható volt, hogy összejött a valóságshow-sorozat két szereplője, ám akkor nem VV Lacival boronálták össze, hanem VV Robival, a 10. széria második helyezettjével. Hónapokkal korábban elmondták, sok bennük a közös, nem tudják, barátságukból lesz-e több, azonban most úgy tűnik, a fiatal nő inkább a sármosabb Lacitól szeretne többet, mint barátság.

VV Piros Instagram-történetéből kiderült, VV Laci rózsát adott a lánynak, aki azt egy puszival köszönte meg. Bármit is hozzon a nyár: mi drukkolunk nekik.

Debrecen VV Piros haon
Árulkodó képet osztott meg VV Piros
Forrás: VV Piros-Archív

NE

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában