Celeb

2023.06.22. 11:30

Parázs vita alakult ki a debreceni OnlyFans-sztár Instagramján – fotókkal

Varga Piros konfliktusba keveredett követőivel az Instagramon.

VV Piros

Forrás: VV Piros-Archív

Nem unatkozik az utóbbi időben Varga Piros, aki nemcsak a valóságshow-ban mondta el villatársairól őszintén a véleményét: Instagram-oldalán sem hunyászkodik meg, ha „bántják”, ugyanúgy megmondja a tutit.

Ha el tudnám dönteni a profilképed alapján, hogy te személyesen melyik nembe tartozol, fel is venném a kritikát, de mindenki magából indul ki

– válaszolt egyik követőjének VV Piros, aki azon húzta fel magát, hogy a hozzászólásban „fiús arcúnak” nevezték.

A fővárosi kiruccanása alatt Varga Piros nemcsak jókat falatozik – amiről Instagram-sztorijai is árulkodnak –, hanem nagyokat csobban a budapesti felkapott szabadstrandon. Szerda délután is éppen a budapesti strandon volt, amikor posztolt magáról néhány fotót, és arra kérte követőit, döntsék el, melyik kép sikerült róla legjobban. Ekkor tört ki a vita, ugyanis több követője negatív kritikával illette a debreceni lányt, akihez az egyik hozzászóló a következőt intézte: „Kikéred mások véleményét, mégse bírod a kritikát.” Erre már nem reagált Piros, akiről egyébként napokkal korábban megírtuk, tekergőző kígyót varratott magára.

NE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában