Szárnyaló fantázia

2023.06.26. 17:30

Újabb különleges helyszínen forgatta ollóját a debreceni fodrász – videóval

Ötvös Sándor a Nagyerdei Stadion után ezúttal a debreceni repülőtér fele vette az irányt.

Ötvös Sándor (balra), Tóth Panni és Nagy Milán

Forrás: Ötvös Sándor-archív

A debreceni Menstage fodrásza, Ötvös Sándor ismét meghökkentő helyet választott arra, hogy levágja egyik vendége frizuráját. A szakember – sportrajongóként – korábban már a Nagyerdei Stadionban is űzte hivatását, ezúttal azonban teljesen más „terepre” esett a választása: a debreceni repülőtér szomszédságában egy utasszállító repülőgép szárnyán dolgozott. Pontosabban, a Debreceni Tűzoltó Kiképző Akadémia nemrégiben átadott tűzszimulációs eszközén, egy Airbus A350-es repülőgép mintájára készült életnagyságú modellen, amely a reptéri tűzoltók kiképzéséhez nyújt segítséget. Az akciót ezúttal is látványos videóban örökítették meg.

Szerettem volna a stadion után ismét egy olyan helyszínt találni a következő videónak, ami elrugaszkodik a megszokottól, ami nem jutna eszébe az embernek, ha hajvágásról beszél.

Az egyik barátom fotója keltette fel az érdeklődésemet, amikor a DETKA-nál dolgoztak, ő segített velük felvenni a kapcsolatot – árulta el portálunknak.

Profi segítség

Korábban Ötvös Sándor a stadionban készült videója kapcsán már beszélt nekünk a sporthoz kötődő szoros kapcsolatáról, ezúttal is van focis vonatkozása az alkotásnak, hiszen Nagy Milán, a DVSC Labdarúgó Akadémia játékosa volt a modell. A videóban feltűnik Tóth Panni is, aki a 2021-es Miss World Hungary szépségversenyen volt a második udvarhölgy.

Ha már repülőgépes volt a környezet, mindenképpen szerettem volna, hogy egy légikísérő is szerepet kapjon. Amikor erre feladatra kerestem a megfelelő embert, akkor szintén egy barátom ajánlotta Pannit. Szerencsére tetszett neki is az ötlet, és szívesen vállalta, hogy részt vesz benne.

Nagyon profin állt a forgatáshoz, hiszen nagy tapasztalata van a fényképezők és a kamerák előtt, nagyon hálás vagyok neki, hogy elvállalta – mondta.

Ötvös Sándor (jobbra), Tóth Panni és Nagy Milán
Forrás: Ötvös Sándor-archív

A Nagyerdei Stadion is különleges helyszíne volt egy hajvágásnak, azonban ezúttal még extrémebbek voltak a körülmények, hiszen több méter magasban, egy repülőgép szárnyán kellett dolgoznia Ötvös Sándornak. – A vészkijáraton kimászva jutottunk a gép jobb oldali szárnyára, ami szerencsére annyira széles volt, hogy biztonságosan lehetett mozogni rajta.

Egészen fantasztikus érzés volt, hiszen beláttuk az egész repülőteret

– fogalmazott.

A fiatal debreceni fodrász elárulta, hogy a projektje korántsem ért véget, továbbra is keresi azokat a  különleges helyszíneket, ahol levághatja egy-egy vendége haját.

Bakos Attila

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában