Különleges projekt

2023.06.01. 20:06

Debrecen ikonikus helyszínén vágott hajat a debreceni fodrász – videóval

Ötvös Sándor kedvenc hobbiját és munkáját ötvözte egy videó erejéig.

Ötvös Sándor | Forrás: Molnár Péter

Egészen különleges környezetben, a Nagyerdei Stadionban vágta le egyik vendégének a haját Ötvös Sándor, a debreceni Menstage egyik fodrásza – az izgalmas akcióról videót is forgattak, amely csütörtökön délutánra készült el. Ennek kapcsán kereste meg portálunk a fiatal szakembert, aki elmondta, hogyan született meg ennek a projektnek az ötlete.

– Ebben videóban szerettem volna összefoglalni, hogy az elmúlt 27 évemet mi határozta meg leginkább. Ez pedig az egyik kedvenc hobbim, a labdarúgás és a munkám, a hajvágás, így született meg az ötlet.

Nagyon sokat gondolkodtam a helyszínen, több olyan is volt, amelyik tetszett volna, de a stadiont tűztem ki elsődleges célul magam elé. Sok utánajárást és levelezést követően végül megkaptuk az engedélyt és a zöld utat

– árulta el.

Ott van a Loki meccsein

Ötvös Sándor arról is említést tett, hogy miért pont a város ikonikus létesítményét nézte ki helyszínnek. – Egy olyan különleges környezetet ad a hajvágásnak, amilyet még nem nagyon láttam korábban, és mivel a figyelemfelkeltés is célunk volt, ezért nagyon jól illett a koncepcióba.

Nyilván az is fontos volt, hogy érzelmileg is kötődöm a Nagyerdei Stadionhoz, hiszen amikor csak tudok, ott vagyok a Loki hazai meccsein. Ezért is volt fantasztikus élmény ott állni a kezdő körben, azon a füvön, ahol egyébként a csapat játszik, amelyiknek szurkolok

– fogalmazott.

Ötvös Sándor | Forrás: Molnár Péter

A fodrászt elmondása alapján a vendégei is inspirálták arra, hogy belevágjon ebbe a projektbe, hiszen sok remek sportoló van közöttük. Debreceni focisták, kosarasok és jégkorongozók is járnak hozzá, amivel kapcsolatban úgy fogalmazott, a vendégköre is tükrözi azt, hogy ő milyen ember. 

– A legtöbb kis srác focista szeretne lenni, ez velem sem volt másképpen. Nagyrábén nőttem fel és ott kezdtem el futballozni, a korosztályokat végigjárva a felnőtt csapatban is játszottam.

A „fodrászkodást” is otthon kezdtem el 19-20 éves koromban, a tesóm haját vágtam eleinte, vicces sérók születtek, az biztos. Aztán a haverok közt kialakult körülöttem egy kör, akik már hozzám jöttek.

A nyáron lesz 3 éve, hogy ide kerültem a Menstage-be a Szőke-testvérekhez. Azt, hogy most milyen tudással rendelkezem, azt nagyban nekik köszönhetem – jegyezte meg.

Ötvös Sándor végül elmondta nekünk, hogy a jövőben több hasonló akciót is szeretne megvalósítani, azonban részleteket még nem szeretett volna elárulni ezekkel kapcsolatban. Bakos Attila

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában