Humoristák hétköznapja

2023.04.21. 14:26

Ettől még a tiszacsegei férfiak is felsírtak: „dupla dinamit” a termálban

„A két szeretni való szőrös maci!” – egy női kommentelő csak így jellemezte a megosztott fotót.

Hadházi László debreceni humorista országszerte nagyon népszerű

Forrás: MW-Archív

A két humorista, a debreceni Hadházi László és barátja, Kiss Ádám tudják, mitől döglik a légy: Tiszacsegén a kellemes tavaszi időben élvezik a termálvizet. A közös pihenésükről a Kiss Ádám Insta-, és Facebook-oldalára egyaránt kirakott fotóból értesültünk; így tudatták a nagyérdeművel, miként feszítenek félmeztelenül a csegei termálban. Kiss Ádám a közösségi oldalán közzétett sztorijában megosztotta, hogy nemrég Tiszafüreden volt fellépése, aztán annak pihenéseképpen ma egy kicsit relaxált egyet cimborájával. A kép melletti szöveg is jól mutatja, a humorral nem viccelnek: a Kicsimmel termálba címmel kirakott fotóhoz nagyon sok reakció érkezett.

Tiszacsege Kiss Ádám Hadházi László haon
Kiss Ádám (előtérben) és Hadházi László fotója nagy sikert aratott
Forrás: Kiss Ádám/Facebook

„Két összeillő ember! Óriási humoruk van! Mindig meg tudnak nevettetni. Gratu!” „A mi korosztályunk úgy hívja, fürdő. És ugyanazok a csajok járnak, akik ’78-ban!” – írta sok nevetős emojival egy kommentelő, de volt olyan női rajongó, aki egy másik helyre is meginvitálta a humoristákat: „Gyertek este a mezőcsáti termálba kinti fürcsire! Nagyon jó. Mi megyünk, imádunk titeket!” 

Ajánlat is érkezett a férfiakhoz: „Mindkettőt viszem! Hadházi korban jobban passzol hozzám, de egye-fene egy „Kiss” fiatalság is jöhet, mi bajunk lehet!”
Az tény, hogy ők ketten, ha összekerülnek, a nevetés garantált!

ND

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában