Gyász

2022.06.15. 12:44

Titokban temették el VV Krisztiánt, Hajdúnánáson van a sírhelye

A tragikusan fiatalon, mindössze 29 évesen elhunyt exvillalakót teljes titokban, szűk családi körben helyezték örök nyugalomra, az édesapja mellé.

Forrás: Facebook

Még a barátok, ismerősök sem tudtak arról, hogy elbúcsúztatták a 29 éves fiatalembert, aki a ValóVilág 6. szériájában szerepelt. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a hajdúnánási születésű Krisztián két hete követett el öngyilkosságot egy ausztriai településen, Unterpremstättenben, ahol a halála előtt három évig élt. Noha az egykori villalakó halála körül sok volt a rejtély, a Blikk ausztriai informá­ciói szerint egy cserbenhagyásos baleset következményeitől tarthatott annyira, hogy végül úgy döntött, eldobja az életét - olvasható a borsonline.hu-n. 

Krisztián édesanyja korábban azt mondta, csak azt szeretné, ha a fiát hazahoznák Magyarországra, hogy végső búcsút vehessen tőle. A családhoz közel álló, a neve elhallgatását kérő ismerős most arról tájékoztatta a Blikket, hogy Krisztián holttestét nemrég hazaszállították, Edit asszony pedig a múlt csütörtökön teljes titokban eltemethette imádott fiát.

– Gyakorlatilag csak a család tudott a temetésről, Edit sem szerette volna, ha sokan jelen vannak. Szűk családi körben akart elbúcsúzni Krisztiántól, és mindenképpen azt szerette volna, ha Hajdúnánáson van Krisztián végső nyughelye, ahol született és ahol ő is él. Koporsós temetés volt, Edit teljesen összetört, de ez így van, amióta megtudta, hogy Krisztián nincs többé. Nagyon szerette a fiát – mondta szomorúan a Blikknek a család ismerőse. 

Figyeljünk önmagunkra és a környezetünkben élőkre! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában